Formular de retur

 

I. RETUR GRATUIT CU URMATOAREA COMANDA ONLINE

Puteti returna produsul, in termen de 30 zile calendaristice de la data la care ati receptionat coletul, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014

       Pasul 1: Pentru demararea procedurii de retur, este necesar sa completati formularul de retur de mai sus selectand obligatoriu, modalitatea de retur “ RETUR GRATUIT CU URMATOAREA COMANDA”.

      Pasul 2: Plasati o noua comanda pentru produsul dorit cu plata ramburs sau card bancar, iar la livrarea acesteia agentul DPD va ridica gratuit produsul/produsele pe care doriti sa il/le returnati. Taxa de retur in cazul schimbului este suportata de catre www.massini.ro pentru cel mult doua retururi. 

Produsul retur trebuie sa fie insotit de factura sau o copie a facturii pe care ati primit-o in colet la receptionarea acestuia. La preluarea returului de catre societatea noastra, acesta se va verifica daca produsul returnat corespunde calitativ (acesta nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, miros de detergent, etc.). Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre dvs in cazul in care produsul nu corespunde calitativ. Suma aferenta produsului/produselor returnat/returnate o vom transfera in contul indicat de dvs in formularul de retur, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea returului. *Pentru comenzile achitate cu cardul de debit sau de credit, contravaloarea va fi restituita in contul aferent cardului din care s-a efectuat plata.

 

II. RESTITUIREA CONTRAVALORII

Puteti opta pentru restituirea contravalorii, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati receptionat coletul, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014. Pentru demararea procedurii de restituire, completati formularul de retur selectand, “RESTITUIRE CONTRAVALOARE”.

Produsul trebuie trimis catre noi prin orice firma de curierat rapid (cu exceptia Postei Romane), iar din momentul in care receptionam coletul se va demara procedura de rambursare in contul comunicat de dvs in formularul de retur. Taxa de transport in cazul restituirii contravalorii va fi suportata exclusiv de catre client. Coletul trebuie sa fie insotit de factura/o copie a facturii pe care ati primit-o in colet la receptionarea acestuia. Produsul va fi ambalat corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe perioada transportului.

Termenul de restituire a contravalorii este de 14 zile calendaristice, conform politicii de retur. La preluarea coletului de catre societatea noastra, acesta se verifica daca produsul returnat corespunde calitativ ( acesta nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, miros de detergent, etc). *Pentru comenzile achitate cu cardul de debit sau de credit, contravaloarea va fi restituita in contul aferent cardului din care s-a efectuat plata.

Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre dvs in cazul in care produsul nu corespunde calitativ

ADRESA LA CARE TREBUIE EXPEDIAT COLETUL ESTE: S.C. GRAFTEX PRODCOM SRL STR. BIHARIEI, nr 67-77, corp E1, sector 1, Bucuresti.

Persoana de contact: Monica Burlacu - telefon 0758 24 26 17

Produsul va fi ambalat corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe perioada transportului. Puteti vedea in orice moment statusul receptionarii coletului de catre societatea noastra, urmarind transportul pe site-ul companiei de curierat cu care ati ales sa trimiteti coletul, folosind numarul de AWB.

Nu trimiteti colete solicitand plata ramburs. 

Va rugăm să ne contactati folosind adresa de email contact@massini.ro sau la numarul de telefon 0758 24 26 17 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 17.00